Iemand iets leren, laten ontwikkelen of het beste uit zichzelf laten halen vind ik geweldig om te doen. Je ziet iemand groeien en het gevoel van herkenning zorgt ervoor dat je samen een doel kan bereiken. Niet alleen jezelf ontwikkelen in de sport maar ook ontwikkelen in jou als persoon. Het geeft je meer grip op waar je dagelijks mee bezig bent en het leuke is, dat het op ieder niveau te bereiken is!

Tot mijn 17e heb ik op een hoog niveau getennist. Zowel binnen als buitenland gespeeld. Ik stond al vanaf m’n 5e op de tennisbaan en was erg gedreven. Op mijn 17e besloot ik om te stoppen en hing mijn rackets in de wilgen. Tot eind 2018 had ik daar niet meer naar gekeken en dacht dat het niet sporten mij goed beviel. Een grap die ik maakte, zorgde ervoor dat ik besloot om weer serieus de baan op te gaan. Ik ben 3 x per week gaan sporten bij een personal trainer en 2 x per week prive training gaan volgen op de tennisbaan. 8 maanden later kon ik deelnemen aan de wereld kampioenschappen Young Seniors (tennis) in Miami en nam ik een bronzen medaille mee naar huis. Mijn eerste doel was behaald en het stimuleerde mij om verder te gaan met er alles uit halen wat er in zit. Kijkend naar dat proces van trainen, jezelf weer fit voelen en je doelen bereiken, heeft er voor mij wel voor gezorgd dat ik ben gaan doen wat ik leuk vind.

Naast het recruiten en het geven van zakelijke trainingen, verzorg ik ook tennistraining en training in bungeefitness. Combinaties hierin zijn natuurlijk ook mogelijk!

Misschien dat jij ook zin hebt om fitter door het leven te gaan? Neem dan contact met me op zodat we samen een plan kunnen opstellen!

Wil je als organisatie een tennisclinic boeken, een fitplan inkopen voor jezelf of voor je medewerkers of een teambuildingdag organiseren? 

Voor D.W.Y.L. en haar team is niets te gek!