Het proces van twee kanten bekijken waardoor het voor zowel de organisatie (lees mijn klant) alsmede voor de sollicitant de goede match is. Vaak kan er intern ook gekeken worden naar mogelijkheden van verschuiving van medewerkers, waardoor een sollicitant niet altijd extern geworven hoeft te worden. Voor ik begin met het uitbrengen van een advies en werving, vind ik het belangrijk om eerst binnen de organisatie te kijken welke wensen heb jij als werkgever en welke kwaliteiten en wensen hebben je medewerkers. Wat zou een ideale match kunnen zijn voor het team en daarmee ook voor jouw organisatie.

Als semi topsporter leg ik vaak linken naar een wedstrijd. Veel nodige eigenschappen en vaardigheden zijn daarin terug te vinden. Het observeren van een tegenstander, strategie uitstippelen, bijstellen daar waar nodig en omgaan met emoties die op dat moment ontstaan. Dit kan op ieder niveau en dat vergt soms natuurlijk ook aanpassingsvermogen. Voor mij geen probleem maar kunnen jij en je organisatie dat ook?

Do What You Like is op zoek naar bedrijven die altijd kijken naar een goede balans tussen behoefte van de organisatie en de kwaliteit van een persoon. Door mijn jarenlange ervaring in verschillende functies binnen het recruitment heb ik kennis en ervaring mogen opdoen en vanuit daar een eigen manier van werven en selecteren ontwikkeld. Ga je met D.W.Y.L. in zee, dan haal je een brok energie, een bron van kennis en open manier van recruitment in huis.

Nieuwsgierig geworden? Graag licht ik mijn aanpak toe middels een vrijblijvend gesprek, zodat we samen kijken of ook mijn expertise matcht met jouw organisatie!

Ik zie je op de baan?!