Mijn manier van coachen is in Jip en Janneke taal. Je zal mij vaak horen zeggen “ terug naar de basis” . Meestal weet je de antwoorden wel maar zijn ze even niet in beeld. Door het coachen en sparren ga je ze zelf weer zien en vaak ook voelen. Coachen gaat alleen als er een wederzijdse klik is en dan is zelfs de sky niet the limit. 

Ik ben gaan doen wat ik leuk vind en dat geeft de juiste energie om naast mijn kinderen, partner, werk, semi topsport ook te kunnen ontspannen en te genieten van al het leuks wat op mijn pad komt. Op deze manier haal ik het beste uit mezelf, krijg ik nog meer energie en coach/begeleid ik mensen.

Niet alleen (top) sporters weten me te vinden maar ook mensen die zakelijk of privé een sparringpartner/ coach nodig hebben. Mijn ervaring en expertise op dit gebied reikt dusdanig ver dat ik met trots kan zeggen dat iedereen die het nodig vindt om gecoacht te worden, welkom is!